Avsnitt 63 – De 10 spetälska

Medverkande: Alexandra Hyllerud, Helena Jansson, Emelie Jörnestrand, Liv Hyllerud, Lova Hyllerud och Birgitta Örjestad.

I avsnitt 63 får vi höra om de 10 spetälska och om hur Jesus gjorde dem friska, men bara en kom tillbaka och visade sin tacksamhet. Smulan och Sulan kommer och rappar oss igenom dagens bibelord som handlar om tacksamhet. Sen gör Lova och Liv en Challenge där dem får testa på att inte ha några tummar. Birgitta kommer sen och berättar för oss och för Clownen Elsa om när Jesus botade de 10 spetälska. Alexandra visar till sist hur man ber Tack-ballong bönen för oss.

BIBELORD

Jag vill tacka dig, Herre, av hela mitt hjärta
Psalm 9:2

LÅTAR

Allt är möjligt
från cd:n Jesus är cool
från dvd:n Dansa 4
av Alexandra Hyllerud med vänner

Alltid nära mig
från cd:n Jesus är nära
från dvd:n Dansa 4
av Alexandra Hyllerud med vänner

www.barnskivor.se

TIPS: Nu kan församlingar och privatpersoner prenumerera på appen Barnskivor där alla Jesus är-skivorna, Varför firar vi-skivorna och Dansa-dvd:erna finns med.

BÖN

Tack-ballong-bön
Gruppen “bollar” med en ballong så att den inte nuddar marken och för varje gång man nuddar den så säger man något som man är tacksam över.

Material: En ballong som det står tack på. 

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!