TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

Avsnitt 65 – Bartimaios

Medverkande: Birgitta Örjestad, Alexandra Hyllerud, Lily Hyllerud, Lilo Anderås (Arm-Marie Benson), Simon Jansson och Mattias Jörnestrand.

I avsnitt 65 får vi höra om Bartimaios som var blind, men som fick sin syn tillbaka när Jesus helade honom. Lilly och Alexandra hjälps åt när dem lär oss dagens bibelord. Sen har Birgitta ett uppdrag till Arm-Marie som inte går riktigt som hon tänkt sig. Sen får vi följa med Professor Uppfinarnot när han reser med sin tidsmaskin, för att fråga Bartimaios hur det gick till när han fick sin syn tillbaka. Birgitta lär oss sen hur man kan be känselbönen tillsammans.

BIBELORD

Jesus sade: ”Gå, din tro har hjälpt dig”
Mark 10:52

LÅTAR

Det bubblar inom mig
från Jesus är kärlek
och från dvd:n Dansa 2
av Alexandra Hyllerud med vänner

Vi är här
från Jesus är nära
och från dvd:n Dansa 4
av Alexandra Hyllerud med vänner

www.barnskivor.se

TIPS: Nu kan församlingar och privatpersoner prenumerera på appen Barnskivor där alla Jesus är-skivorna, Varför firar vi-skivorna och Dansa-dvd:erna finns med.

BÖN

Känselbönen
Lägg föremål som symboliserar böneämnen i en påse. Stick ner handen och välj ett föremål och gissa vad det är utan att titta. Ta upp och se om det var rätt och be för det böneämne som passar till. Sen är det nästa persons tur.

Material: tygpåse och bönesaker till exempel: hjärta för relation med kompis, duplofigur för farfar som är sjuk, penna för att det ska gå bra på provet.

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!