Avsnitt 37 – Bön (Be och ni ska få)

Medverkande: Alexandra Hyllerud, Mats & Anita, Ospon Sporre, Hanna Axelsson och Mikael Wahl.

I avsnitt 37 handlar det om det som Jesus sa i en predikan: ”Be och du ska få”. Mats lär Anita dagens bibelord. Ospon Sporre har skaffat sig en superstor pruttkudde som han hittar på bus med och ser till så att Mikael får skulden. Mikael hittar först inte Hanna när de ska ha undervisning, när han hittar henne berättar Hanna om ett bönesvar hon fått. Alexandra ber filtbönen med oss på slutet.

BIBELORD

Be så ska ni få. Sök så ska ni finna. Bulta så ska dörren öppnas.
Matteus 7:7

LÅTAR

10 000 watt
från cd:n Jesus är ljus
och från dvd:n Dansa 3                                            av Alexandra Hyllerud med vänner

Det bubblar inom mig
från cd:n Jesus är kärlek
och från dvd:n Dansa 2                                            av Alexandra Hyllerud med vänner

Låtarna finns på www.barnskivor.se

TIPS: Nu kan församlingar och privatpersoner prenumerera på appen Barnskivor där alla Jesus är-skivorna, Varför firar vi-skivorna och Dansa-dvd:erna finns med. 

BÖN

Filtbönen
Svep en filt runt om dig och känn hur Jesus omsluter dig och är nära dig. Man kan ha en filt till varje barn eller skicka runt en eller flera filtar och ta en lugn stund då Jesus får röra vid barnen.

Material: Filtar.

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!