Digital träff

Nu bjuder vi in till digital träff med oss på Söndagsskola Play!

Vi vänder oss till dig som på något sätt engagerar dig och har ett hjärta för barn i din församling. Har ni en längtan efter att ge barnen i er församling evangeliet? Det vill vi gärna hjälpa er med! 

Du är välkommen på ett webbsänt seminarium som handlar om att få igång eller blåsa nytt liv i en söndagsskola eller barngrupp med hjälp av Söndagsskola Play!

Under träffen visar vi en film på ca 30 minuter där Alexandra Hyllerud, Lilo Anderås och Linus Anderås, som varit delaktiga i inspelningarna, bland annat berättar om: 

  • Hur och varför Söndagsskola Play startades
  • Hur kan jag använda mig utav det
  • För vilka åldrar passar Söndagsskola Play
  • Vilka förberedelser som behövs
  • Vad förväntas av oss som ledare
  • Kreativa tips och idéer

Delta i vår digitala träff

 

Torsdag 24 november kl. 20

Söndag 27 november kl. 20

Länk för att starta träffen

https://us02web.zoom.us/j/84937759281

Vi svarar på era frågor

Under hela träffen finns några av oss med i en öppen chatt, så att du när som helst kan ställa frågor. Efter att vi sett filmen tillsammans tar vi tid till att samtala och svara på frågor, både från chatten eller om du vill ställa frågor direkt i samtalet. Du behöver inte delta i chatten eller samtalet men ibland kan man få svar på sina egna funderingar genom att höra andras frågor! Även om ni inte har möjlighet att använda er av Söndagsskola Play i nuläget, så tror vi att du kan få med dig inspiration i uppdraget att ge Jesus till barnen i din församling och din närhet!
­

Vi finns tillgängliga i zoomsamtalet och på mail info@sondagsskolaplay.se en kvart innan träffen startar så att du kan få hjälp att komma med i samtalet om det behövs.

Vi på Söndagsskola Play ser fram emot att få träffa er och höra era funderingar!


Hälsningar
Alexandra & Emmanuel Hyllerud
Linus & Magdalena Anderås
Lilo Anderås
Anders Wisth

Vi berättar också helt kort utifrån Bibeln om varför det är viktigt att undervisa och leda våra barn och varför de ska ha ett utrymme i församlingsgemenskapen. Antalet barn är inget hinder, även om det finns två barn eller många, så är de en viktig del i församlingen.