TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

Avsnitt 54 – Förlåtelse

Medverkande: Birgitta Örjestad, Mie Björhag (Cirkus Mie), Alexandra Hyllerud (Clownen Elsa), Lilo Anderås (Arm-Marie Benson)

I avsnitt 54 pratar vi om att förlåta så som vi blivit förlåtna av Gud. Cirkus Mie lär oss dagens bibelord med hjälp av rörelser. Vi får besök av Arm-Marie Benson som har en utmaning till Birgitta. Clownen Elsa berättar en berättelse från Bibeln och Birgitta hjälper henne att förklara vad berättelsen betyder. Birgitta ber en förlåtelsebön med oss.

BIBELORD

Ty om ni förlåter människorna deras överträdelser skall er himmelske fader också förlåta er. 
Matteus 6:14

LÅTAR

Vi är här
från cd:n Jesus är nära
och från dvd:n Dansa 4                                               av Alexandra Hyllerud med vänner

Vägen sanningen och livet
från cd:n Jesus är sanning
och från dvd:n Dansa 4                                               av Alexandra Hyllerud med vänner

Låtarna finns på www.barnskivor.se

TIPS: Nu kan församlingar och privatpersoner prenumerera på appen Barnskivor där alla Jesus är-skivorna, Varför firar vi-skivorna och Dansa-dvd:erna finns med.

BÖN

Förlåtelsebön
Varje person tar en sten och tänker på om det är något som känns som en tyngd, något som man vill be Gud om förlåtelse om. När man bett om förlåtelse lägger man sin sten vid Jesu kors.

Material: Kors, stora stenar

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!