TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

Avsnitt 22 – Gideon

Medverkande: Alexandra Hyllerud, Mikael Wahl, Hanna Axelsson och Curt Lidbrandt.

I avsnitt 22 pratar vi om Gideon som var domare och om när han fick ett uppdrag av Gud. Mikael och Hanna dansar oss genom dagens bibelord. Alexandras farfar Curt kommer och spelar på kristallglas. Hanna bakar bröd och pratar om Gideon när en man ramlar in i köket. Sen i slutet tar vi oss tid med Alexandra och lyssnar på Gud.

BIBELORD

Inget hindrar Herren att ge seger genom några få lika väl som genom många. 1 Samuelsboken 14:6b

LÅTAR

Super-Gud
från cd:n Jesus är superhjälte
och från dvd:n Dansa 1                                            av Alexandra Hyllerud & Marcus Nielsen

Gud är stor
från cd:n Jesus är störst
och från dvd:n Dansa 1                                              av Alexandra Hyllerud & Marcus Nielsen

Låtarna finns på www.barnskivor.se

TIPS: Nu kan församlingar och privatpersoner prenumerera på appen Barnskivor där alla Jesus är-skivorna, Varför firar vi-skivorna och Dansa-dvd:erna finns med. 

BÖN

Lyssna på Jesus
Kryp ihop och sätt dig för dig själv och blunda och lyssna på Jesus. En ledare ber högt: Tack Jesus för att du vill prata med mig. Nu vill jag lyssna på dig. Efter en liten stund säger ledaren Amen. Sedan kan man berätta för någon om man vill eller skriva ned eller rita på en lapp, det som Jesus sa.

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!