TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

Avsnitt 34 – Daniel – Guds omsorg

Medverkande: Alexandra Hyllerud, Frasse (Tommy Log), Viktor Anderås, Birgitta Örjestad och Elsa Claesson.

I avsnitt 34 pratar vi om Daniel och Guds omsorg och hur mycket han bryr sig om oss. Frasse lär oss en sång om dagens bibelord men det blir lite tokigt först. Viktor gör ett experiment som illustrerar att Gud omsluter oss på alla sidor. Clownen Elsa och Birgitta ska sova utomhus, men Elsa blir rädd för mörkret så att hon inte kan somna. Så Birgitta berättar om hur Gud alltid tar hand om oss. Alexandra rundar av med rockringsbönen.

BIBELORD

Du omsluter mig på alla sidor och du håller mig i din hand.
Ps 139:5

LÅTAR

Super-Gud
från cd:n Jesus är superhjälte
och från dvd: Dansa 1                                              av Alexandra Hyllerud med vänner

Gud är stor
från cd:n Jesus är störst
och från dvd:n Dansa 1                                            av Alexandra Hyllerud & Marcus Nielsen

Låtarna finns på www.barnskivor.se

TIPS: Nu kan församlingar och privatpersoner prenumerera på appen Barnskivor där alla Jesus är-skivorna, Varför firar vi-skivorna och Dansa-dvd:erna finns med. 

BÖN

Rockringsbönen
Kliv in i en rockring och be en bön eller tacka Jesus för något. Stå kvar! Fler och fler kommer in i ringen, till slut står ni nära varandra. Du som ledare kan berätta hur det känns att vara omsluten av Gud.

Material: Rockring

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!