TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

Avsnitt 66 – Himmelsfärden

Medverkande: Alexandra Hyllerud, Birgitta Örjestad, Lova Hyllerud, Liv Hyllerud, Minisköjt (Simon Jansson och Mattias Jörnestrand).

I avsnitt 66 pratar vi om när Jesus for upp till himlen och vad som händer när Jesus kommer tillbaka. Petrus, en av Jesus lärjungar, kommer och lär oss dagens bibelord. Lova och Liv gör en challenge med moln. Sen får vi följa med Professor Uppfinarnot när han träffar Andreas som berättar mer om himmelsfärden för oss. Alexandra ber tronbönen med oss.

BIBELORD

Denne Jesus som har tagits upp från er till himlen ska komma tillbaka.
Apostlagärningarna 1:11

LÅTAR

Spralla loss
från Jesus är sanning
och från dvd:n Dansa 4
av Alexandra Hyllerud med vänner

Alltid nära mig
från Jesus är nära
och från dvd:n Dansa 4
av Alexandra Hyllerud med vänner

www.barnskivor.se

BÖN

Tronbönen
Lägg en filt eller ett fint tyg över en stol som får vara en tron. Om någon vill ha förbön kan den personen sätta sig på tronen. Den som vill kan ha krona på sig. De andra som sitter runt omkring ber för den som sitter på tronen.

Material: stol, filt/tyg och ev krona

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!