TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

Avsnitt 19 – När Jesus döptes

Medverkande: Birgitta Örjestad, Elivia Viklund, Benjamin Viklund, Ospon Sporre och Maria Viklund.

I avsnitt 19 pratar vi om när Jesus döptes. Bibeldetektiverna Benjamin och Elivia får ett uppdrag. Opson Sporre är framme och busar och Birgitta ger bort en bibelläsningskompis. Maria bygger upp ett sandlandskap till dagens undervisning och påminner oss om att pappa Gud alltid älskar oss. Birgitta visar oss hur man kan göra en egen tack- och bönebok.

BIBELORD

Du är min älskade son, i dig har jag min glädje. Lukas 3:22 B

LÅTAR

Det bubblar inom mig
från cd:n Jesus är kärlek
och från dvd:n Dansa 2                                            av Alexandra Hyllerud med vänner

Kan inte sitta still
från cd:n Jesus är hjälpsam
och från dvd: Dansa 3                                              av Alexandra Hyllerud med vänner

Låtarna finns på www.barnskivor.se

TIPS: Nu kan församlingar och privatpersoner prenumerera på appen Barnskivor där alla Jesus är-skivorna, Varför firar vi-skivorna och Dansa-dvd:erna finns med. 

BÖN

Bön- och tackbok
Använd små anteckningsböcker eller skapa böcker genom att vika A4-papper på mitten och fäst ihop till en bok. Skriv TACK på ena sidan och BÖN på andra sidan. I boken skriver du vad du är tacksam för och vad du ber för. Man kan skriva varje dag eller varje vecka och på så sätt spara sina böneämnen och se när man får bönesvar och kan tacka för dem.

Material: anteckningsbok eller A4-papper och häftapparat/annat sätt att fästa med. Pennor.

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!