TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

Avsnitt 24 – Jesus, Petrus och förlåtelsen

Medverkande: Mikael Wahl, Hanna Axelsson, Alexandra Hyllerud, Ospon Sporre och Marie Andreasson.

I avsnitt 24 pratar vi om förlåtelse och hur viktigt det är att kunna säga förlåt när man gjort något fel. Alexandra lär oss dagens bibelord med hjälp av tecken och Ospon Sporre kommer och busar med Mikael och Hanna. Marie pratar om ett svårt ord som man kan behöva säga när man gjort fel för att det ska bli bra igen, men som kan kännas svårt att säga. Sen till sist så ber Hanna och Mikael förlåtelse bönen med oss.

BIBELORD

Jag ska förlåta dem och deras synder ska jag aldrig mer komma ihåg.

Hebreerbrevet 8:12

LÅTAR

Den gyllene regeln 
från cd:n Jesus är hjälpsam
och från dvd:n Dansa 3                                            av Alexandra Hyllerud med vänner

Super-Gud
från cd:n Jesus är superhjälte
och från dvd:n Dansa 1                                            av Alexandra Hyllerud & Marcus Nielsen

Låtarna finns på www.barnskivor.se

TIPS: Nu kan församlingar och privatpersoner prenumerera på appen Barnskivor där alla Jesus är-skivorna, Varför firar vi-skivorna och Dansa-dvd:erna finns med. 

BÖN

Förlåtelsebön 
Be tillsammans som familj! En förälder ber barnen tänka på när någon varit dum mot dem och leder sedan i en förlåtelsebön. Den kan vara ungefär så här: ”Jesus, jag är fortfarande lite arg på den där personen men idag väljer jag att förlåta honom eller henne. Tack för att du har förlåtit mig alla gånger jag har gjort dumma saker.”

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!