TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

Avsnitt 5 – Josef

Medverkande: Alexandra Hyllerud, Lars-Göran Rönnberg och Ospon Sporre.

I avsnitt 5 får vi höra om Josef och om hur Gud är med oss överallt. Lars-Göran lär oss ett bibelord ur världens häfigate bok Bibeln och Ospon är framme och busar med honom. Lars-Göran läser sen för oss om Josef och Alexandra lär oss hur man ber Pannkakshögsbönen.

BIBELORD

Herren var med Josef och allt lyckades för honom.
1 Moseboken 39:9

LÅTAR

Hey You
från cd:n Jesus är Ljus
och från dvd:n Dansa 3                                            av Alexandra Hyllerud med vänner

Super-Gud
från cd:n Jesus är Superhjälte
och från dvd:n Dansa 1                                            av Alexandra Hyllerud med vänner

Låtarna finns på www.barnskivor.se

TIPS: Nu kan församlingar och privatpersoner prenumerera på appen Barnskivor där alla Jesus är-skivorna, Varför firar vi-skivorna och Dansa-dvd:erna finns med. 

BÖN

Pannkakshögsbönen
Dela in er i mindre grupper med 3-4 personer. Den första personen håller ut sin hand och tackar Jesus för något. Kompisen lägger en hand ovanpå och tackar Jesus. Nästa kompis lägger sin hand på händerna och tackar Jesus. När alla ha lagt en hand på högen lägger någon sin andra hand på högen och ber en kort bön till Jesus. Resten av kompisarna hänger på och ber varsin bön och lägger handen på.

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!