TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

Avsnitt 21 – Josua

Medverkande: Alexandra Hyllerud, Marie Andreasson, Emilie Liljelyck, Alida Liljelyck, Curt Lidbrandt, Mikael Wahl och Hanna Axelsson.

I avsnitt 21 får vi höra om Josua och om hur Gud alltid är med oss. Emelie och Alida lär Marie dagens bibelord och Hanna och Mikael undervisar med hjälp av chokladkex och legogubbar. Alexandras farfar Curt kommer och spelar på en kaffepanna. Sen i slutet bygger Alexandra böne- och tacktorn med oss.

BIBELORD

Herren, din Gud är med dig i allt vad du gör. Josua 1:9

LÅTAR

Gud är stor
från cd:n Jesus är störst
och från dvd:n Dansa 1                                            av Alexandra Hyllerud & Marcus Nielsen

Kan inte sitta still
från cd:n Jesus är hjälpsam
och från dvd:n Dansa 3                                              av Alexandra Hyllerud med vänner

Låtarna finns på www.barnskivor.se

TIPS: Nu kan församlingar och privatpersoner prenumerera på appen Barnskivor där alla Jesus är-skivorna, Varför firar vi-skivorna och Dansa-dvd:erna finns med. 

BÖN

Bönetorn eller tacktorn
Varje barn får en eller flera duplobitar och tillsammans bygger man ett torn. Varje person ber en bön eller tackar Gud för något medan han eller hon sätter dit sin bit.

Material: Kvadratiska duplobitar

 

 

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!