Varsågod!

Med de här fyra avsnitten vill vi ge er som församlingar möjligheten att se vad Söndagsskola Play är. Avsnitten är tänkta att användas i församlingen, inte hemma, så att fler familjer och barn kommer till kyrkan. Vi hoppas att Söndagsskola Play kan hjälpa er att satsa ännu mer på barnen.

Varje program är ca 30 min långt och innehåller allt vad en ”vanlig” söndagsskola har ett tema med ett bibelord och undervisning från Bibeln, dans och sång och kreativ bön.

Vill ni komma igång och prenumerera finns all info här.

Sagt om Söndagsskola Play:

”Ni har räddat vår söndagsskola! Vi hade två barn som kom och vi valde ändå att starta söndagsskola med hjälp av Söndagsskola Play och nu har vi 9 barn. Vi är så glada för detta!”
/Församling på liten ort

Avsnitt 15 - Julen

I julavsnittet pratar vi om varför vi firar jul och det är julpicknick på gång. Alexandra, Signe och Elsa jobbar i köket och Birgitta kommer och hjälper till med julgodis och köttbullar. Birgitta lär oss att teckna dagens bibelord och Lars-Göran berättar julevangeliet för oss. Vi rundar av med picknicken och ber för varandra med hjälp av tronbönen.

Avsnitt 16 - Budord 1-4

Här får vi höra om de första fyra bibelorden som Mose fick av Gud och hur de hjälper oss i hur vi ska leva med Gud. Mogna Maggi åker ut och intervjuar Mose och Birgitta lär oss dagens bibelord med rörelser. Signe och Elsa lär oss att göra amerikanska pannkakor. I slutet så lär Mikael oss hur man ber Sardinbönen.

Avsnitt 17 - Budord 5-10

I det här avsnittet får vi höra om några av de budord som Mose fick från Gud, som handlar om vår relation till andra människor. Ospon Sporre stökar ner och busar med Birgitta som har städat superfint, Mikael tar med oss i en sång om att hedra våra föräldrar och Maria berättar om hur vi kan förstå och följa budorden. Bönen i slutet handlar om att be om förlåtelse.

Avsnitt 18 - Jesus 12 år

Vi pratar om när Jesus undervisade prästerna i templet som 12 år. Elsa och Signe visar oss hur man gör miniburgare på falukorv, perfekt som mellanmål. Alexandra får brev från sin mamma och Birgitta rör oss genom dagens bibelord. Mikael berättar om vad som hände i templet när Jesus var i templet och ställde massa smarta frågor och gav många bra svar. Alexandra avslutar med att be disco-bönen med oss.