TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

Avsnitt 50 – Lasarus

Medverkande: Alexandra Hyllerud, Malin Kindvall, Julia Kindvall, Elsa Claesson och Viktor Anderås.

I avsnitt 50 pratar vi om Lasarus och får höra om när Jesus väckte upp honom från det döda. JullanGullan försöker lära Clownen Molly dagens bibelvers. Elsa och Viktor bestämmer sig för att rulla in Alexandra i toapapper så att hon ser ut som Lasarus. Malin kommer och berättar för oss om Lasarus med hjälp av sin lattjolajbanlåda. Alexandra introducerar oss sen till superhjältebönen.

BIBELORD

Jag är uppståndelsen och livet. Den som tror på mig ska leva om han än dör. 
Johannes 5:24

LÅTAR

Guds diamant
från cd:n Jesus är nära
och från dvd:n Dansa 4                                               av Alexandra Hyllerud med vänner

Allra bäst
från cd:n Jesus är nära
och från dvd:n Dansa 4                                               av Alexandra Hyllerud med vänner

Låtarna finns på www.barnskivor.se

BÖN

Superhjältebönen
Ställ er på en lång rad bredvid varandra. Den som står längst bort börjar att be. Man ber ut vem Jesus är, till exempel: Jesus du är min superhjälte. Samtidigt lyfter man upp handen. Nästa ber till exempel: ”Jesus du är störst” och lyfter nästa hand. Till slut står alla med händerna upp. Vill man inte be högt så ber man tyst och sträcker sen upp handen.

 

 

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!