TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

 Avsnitt 51 – Maria tvättade Jesus fötter

Medverkande: Alexandra Hyllerud, Mikael Wahl, Ospon Sporre, Malin Kindvall, Julia Kindvall, Klara Kindvall, Lilo Anderås.

I avsnitt 51 får vi höra om Maria och Jesus och vi pratar om hur vi kan älska för att Jesus älskar oss. Mikael lär oss dagens minnesvers som hans mamma lärt honom. Ospon Sporre kommer och busar med Angelina Sporre precis innan hon ska intervjua Julia och Klara. Mogna Maggie är i Betania och får intervjua Maria som torkade Jesus fötter med sitt hår. Alexandra visar oss sen hur man ber massagebönen.

BIBELORD

Vi älskar därför att han först älskade oss.
1 Johannes brev 4:19 

 

LÅTAR

Ya ya (Vi diggar dig)
från cd:n Jesus är nära
och från dvd:n Dansa 4                                               av Alexandra Hyllerud med vänner

Guds diamant
från cd:n Jesus är nära
och från dvd:n Dansa 4                                               av Alexandra Hyllerud med vänner

Låtarna finns på www.barnskivor.se

BÖN

Massagebönen
Sätt er med era kompisar i en ring och massera den som sitter framför medan ledaren ber en bön. Ledaren kan till exempel be: Tack Jesus, för att du älskar mig så mycket så att jag kan älska andra. 

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!