TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

Avsnitt 67 – Pingsten

Medverkande: Birgitta Örjestad, Smulan & Sulan (Helena Jansson, Emelie Jörnestrand), Liam & Layel och Alexandra Hyllerud.

I avsnitt 67 pratar vi om Pingsten och vad det var som hände då. Sulan och Smulan kommer och lär oss dagens bibelord men först har Sulan lite svårt att förstå vad Smulan säger. Birgitta har besök av Liam och Layel och pratar om saker som finns men inte syns. Alexandra berättar sen för oss om när lärjungarna fick ta emot hjälparen som vi har fått en gåva. Birgitta rundar sen av med att be Helige Ande-bönen tillsammans med oss.

BIBELORD

Alla fylldes av den helige Ande och började tala olika språk som anden gav dem.
Apostlagärningarna 2:4

LÅTAR

Det bubblar inom mig
från Jesus är kärlek
och från dvd:n Dansa 3
av Alexandra Hyllerud med vänner

Vi är här
från Jesus är nära
och från dvd:n Dansa 4
av Alexandra Hyllerud med vänner

www.barnskivor.se

BÖN

Helige Ande-bön
Klipp ut hjärtan och lägg i en ask som får vara en present. Dela ut ett hjärta till alla i gruppen, som en gåva precis som den helige Ande är en gåva. Var och en kan be och tacka för att den helige Ande alltid är med oss eller så kan man be för en person i taget. Det här kan också vara ett bra tillfälle att fråga varje barn om de vill att den helige Ande flyttar in i deras hjärta och lägga händerna på barnet och be att just det ska ske.

Material: presentlåda och hjärtan

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!