TITTA HEMMA-AVSNITT FÖR PRENUMERERANDE FÖRSAMLINGAR

Avsnitt 38 – Psaltaren

Medverkande: Alexandra Hyllerud, Frasse (Tommy Log), Ospon Sporre, Mikael Wahl och Hanna Axelsson.

I avsnitt 38 pratar vi om Psaltaren i Bibeln som innehåller många sånger, som bland annat kung David skrev. Frasse kommer och presentera dagens bibelord. Ospon Sporre är på bus humör och gör ett (P)salt bus. Mikael berättar för Hanna att man inte alltid behöver var glad när man lovsjunger till Gud och att vi kan alltid lita på Gud oavsett vad vi känner. Alexandra ber herdebönen med oss.

BIBELORD

Herren är min herde, ingenting skall fattas mig.
Psaltaren 23:1

LÅTAR

Det bubblar inom mig
från cd:n Jesus är kärlek
och från dvd:n Dansa 2                                            av Alexandra Hyllerud med vänner

10 000 watt
från cd:n  Jesus är ljus
från dvd:n Dansa 3                                                    av Alexandra Hyllerud med vänner

Låtarna finns på www.barnskivor.se

TIPS: Nu kan församlingar och privatpersoner prenumerera på appen Barnskivor där alla Jesus är-skivorna, Varför firar vi-skivorna och Dansa-dvd:erna finns med. 

BÖN

Herdebönen
Sätt er i en ring och sätt på musik. En person håller i ett får och så skickar man runt det i ringen så att alla får hålla i det. Musiken pausas och den som håller i fåret får nu förbön av de andra. Sen fortsätter man skicka runt fåret och pausar musiken så att alla få förbön.

Material: får (gosedjur eller leksaksdjur)

Titta hemma

Det här är ett avsnitt som man kan se hemifrån just nu när det inte går att mötas som vanligt i kyrkan. Som förälder kan du göra söndag förmiddag hemma till en bra gudstjänststund tillsammans som familj. Titta tillsammans och be tillsammans efteråt! Välkommen att titta om din församling har en prenumeration!