Varsågod!

Med de här tre avsnitten vill vi ge er som församlingar möjligheten att se vad Söndagsskola Play är. Avsnitten är tänkta att användas i församlingen, inte hemma, och vi hoppas att programmet kan hjälpa er att satsa ännu mer på barnen.

Varje program är ca 30 min långt och innehåller allt vad en ”vanlig” söndagsskola bör innehålla; kreativ undervisning, ett bibelord, dans och sång och kreativ bön. Tanken är inte att det ska ta över fungerande söndagsskolor, utan det här är för kyrkor som inte har möjlighet att ha söndagsskola för barnen i sin församling. Man kan även använda det under exempelvis sommaren, när någon ledare blir sjuk eller en gång i månaden.

Som förberedelse inför att ni ska visa det första avsnittet har vi skapat en video med tips. Vi berättar om hur ni som ledare/föräldrar genom delaktighet och lite förberedelse kan få Söndagsskola Play att funka riktigt bra i er församling.

 

När ni vill komma igång med en prenumeration på Söndagsskola Play så har vi två abonnemang, en årsprenumeration med avsnitt för två terminer, och vårt resurspaket med 15 avsnitt som kan användas under ett år.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss!

 

Avsnitt 16 - Budord 1-4

Medverkande: Mikael Wahl, Birgitta Örjestad, Signe Strålin, Elsa Strålin och Alexandra Hyllerud.

Avsnitt 17 - Budord 5-10

Medverkande: Birgitta Örjestad, Mikael Wahl, Ospon Sporre och Maria Viklund.

Avsnitt 18 - Jesus 12 år

Medverkande: Alexandra Hyllerud, Birgitta Örjestad, Signe Strålin, Elsa Strålin, Mikael Wahl.

Alexandra Hyllerud

Alexandra Hyllerud

Min bön för Sverige är att det ska bli väckelse bland barnen! En väckelse som får sprida sig till barnens förskolor och skolor, till deras föräldrar och ut på deras arbetsplatser. Tyvärr är det  ofta brist på ledare i våra söndagsskolor idag… Det är dags att ta tag i det! Barnen är ju vår framtid, det är vår uppgift som vuxna att rusta dem för ett liv med Gud som för fler människor till Jesus. För tre år sedan startade vi upp Söndagsskola Play, en digital söndagsskola. Vi bjuder på tre program och önskar att ni ska få smak på Söndagsskola Play och att programmen ska bli till välsignelse för er församling. Gud välsigne dig och ditt arbete med barnen. Du är viktig!
/Alexandra Hyllerud