Nu kan din församling starta söndagsskola och göra det möjligt för fler barn att lära känna Jesus. Vi vill att 100 nya söndagsskolor ska startas i Sverige!

De flesta som tror på Jesus i vårt land började tro när de var barn och många som blir frälsta i vuxen ålder har på något sätt varit i kontakt med kyrkan i unga år. Mot bakgrund av detta kan man inte nog poängtera vikten för en församling att fokusera på barnen.

Vi som jobbar med Söndagsskola Play har upptäckt att många församlingar kämpar med att få ihop ledare till sin barnverksamhet och det är det behovet som vi vill hjälpa till att fylla. Med Söndagsskola Play blir det så enkelt det kan bli att starta en egen söndagsskola. Allt man behöver är en tv, en vuxen och ett abonnemang på Söndagsskola Play.

Kontakta oss

info@sondagsskolaplay.se
Alexandra Hyllerud 0302-690021 (kontor)
Magdalena Anderås 0735453333

Facebook

På Facebook får du bland annat glimtar från inspelningsveckorna.

Varje avsnitt är cirka 30 minuter långt och har ett tydligt tema och ett pedagogiskt upplägg. Varje avsnitt har ett tema med undervisning från Bibeln och ett bibelord som vi lär oss tillsammans. Två lovsånger som man kan dansa till och något kul inslag med en eller flera gäster som också belyser dagens tema brukar också finnas med. 

Avsnittet avslutas med en stund av kreativ bön, så att man efter programmets slut lätt kan fortsätta att be tillsammans för barnens egna böneämnen. Man kan också utöka samlingen med barnen genom att lägga till exempelvis pyssel, lekar, samla in pengar till ett ändamål, fira födelsedagar och lovsjunga mer tillsammans. 

Med Söndagsskola Play behöver man inte som ledare  känna att man ska ha en viss kompetens eller kunskap och man behöver inte heller lägga ned mycket tid på förberedelser före samlingen. Till varje avsnitt finns info om vilken kreativ bön, vilket bibelord som används, för att göra det enkelt att fylla på samlingen med mer innehåll om man vill. 

Vilka har startat Söndagsskola Play? Programmen startades genom ett samarbete mellan Kyrktorget, Hylleruds förlag (tidigare barnskivor.se) och TBN Nordic.

Kyrktorgets logga
Hylleruds förlag logga
TBN Nordic logga