Nu kan din församling starta söndagsskola och göra det möjligt för fler barn att lära känna Jesus. Vi vill att 100 nya söndagsskolor ska startas i Sverige!

De flesta som tror på Jesus i vårt land började tro när de var barn och många som blir frälsta i vuxen ålder har på något sätt varit i kontakt med kyrkan i unga år. Mot bakgrund av detta kan man inte nog poängtera vikten för en församling att fokusera på barnen.

Vi som jobbar med Söndagsskola Play har upptäckt att många församlingar kämpar med att få ihop ledare till sin barnverksamhet och det är det behovet som vi vill hjälpa till att fylla. Med Söndagsskola Play blir det så enkelt det kan bli att starta en egen söndagsskola. Allt man behöver är en tv, en vuxen och ett abonnemang på Söndagsskola Play.

Kontakta oss

info@sondagsskolaplay.se
Alexandra Hyllerud 0302-690021 (kontor)
Magdalena Anderås 0735453333

Nyheter på Facebook

På Facebook får du glimtar från inspelningsveckorna och de senaste nyheterna.

Varje avsnitt är cirka 30 minuter långt och har ett tydligt tema och ett pedagogiskt upplägg. Varje avsnitt har ett team med ett bibelord och bibelundervisning och i varje avsnitt finns lovsång med dans och andra inslag som fångar barnens uppmärksamhet. Programmen avslutas med en stund av kreativ bön, så att man efter 

programmets slut lätt kan fortsätta att be tillsammans för barnens egna böneämnen.

Med Söndagsskola Play behöver man inte som ledare känna att man ska ha en viss kompetens eller kunskap och man behöver inte heller vara förberedd när man kommer till samlingen. 

Vill man så kan man lägga till en lugn lovsångsstund, pyssel, lekar eller annat efter avsnittet.

Om din församling saknar söndagsskola under hela eller delar av året så är Söndagsskola Play något för er.

Kyrkornas webbplats. Sveriges församlingar lättillgängliga för alla.
Vi vill hjälpa barnen i Sverige att lära känna Jesus och få en egen relation med Honom.
TV med livsbejakande budskap. Program att se, dela och reflektera över.