Välkommen till Söndagsskola Play

Söndagsskola Play är videor för församlingar som hjälper er att starta en söndagsskola eller komplettera söndagsskolan när ni har ont om ledare.  

Inspirationsträffar

Nu bjuder vi in till digitala inspirationsträffar där du och din församling kan vara med och få veta allt om hur Söndagsskola Play funkar och hur man använder det. Vår förhoppning är att ge er som församling verktyg att starta söndagsskola eller vara en hjälp i den söndagsskola ni redan har. 
 
Vi vill hjälpa er som ledare och föräldrar att genom delaktighet och förberedelse få programmen att funka riktigt bra för barnen i er församling. Vi tror att Söndagsskola Play är ett bra verktyg för församlingar som längtar efter att komma igång med verksamhet för barnen och på så sätt visa dem och leda dem till en personlig relation med Jesus. Antalet barn är inget hinder, även om det finns två barn eller många, så är de en viktig del i församlingen.

 

  • Hur och varför Söndagsskola Play startades
  • Hur kan ni använda er av programmen
  • Vilka åldrar Söndagsskola Play passar för
  • Vilka förberedelser som behövs
  • Vad förväntas av er som ledare
  • Kreativa tips och idéer

Boka in i höst

Torsdag 24 augusti kl 19
Söndag 27 augusti kl 19

Vi möts digitalt via Zoom. Delta själv och inspirera sedan din församling eller få med ett gäng från din församling. Det kan vara söndagsskolledare eller föräldrar, medlemmar, församlingsledning som vill starta söndagsskola.

Anmäl dig till en av de digitala träffarna genom att maila info@sondagsskolaplay.se eller fyll i fomuläret nedan. Är ni flera personer från samma församling som vill vara med kan ni skriva det i meddelanderutan.